Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ψυχικής Υποστήριξης και Πολιτισμού

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ “ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Η Συν-ύπαρξη σας προσκαλεί σε μία γιορτινή βραδιά, κλείνοντας τις δραστηριότητες του 2ου  Καλλιτεχνικού φεστιβάλ με θέμα “Το ταξίδι στον κόσμο του παιδιού”. Σας περιμένουμε να ολοκληρώσουμε μαζί ένα μοναδικό ταξίδι στο παιδί μέσα μας, ελπίζοντας ότι ο καθένας μας κατάφερε να αγγίξει αυτό το παιδί και άκουσε τι ήθελε να του πει.

Ώρα έναρξης 19:00 στο χώρο της Συν-ύπαρξης (Πατησίων 71, 6ος όροφος)

Περισσότερα…

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ

Βιωματικό εργαστήρι σωματικού παιχνιδιού στα πλαίσια του καλλιτεχνικού φεστιβάλ της Συν-ύπαρξης “Το ταξίδι στον κόσμο του παιδιού” το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 και ώρα 16:00 στο χώρο της Συν-ύπαρξης.

Περισσότερα…

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Βιωματικό εργαστήρι παραμυθιού στα πλαίσια του καλλιτεχνικού φεστιβάλ της Συν-ύπαρξης “Το ταξίδι στον κόσμο του παιδιού” την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 και ώρα 16:00 στο χώρο της Συν-ύπαρξης.
Περισσότερα…

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ “FINDING NEMO” – ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Η κινηματογραφική ομάδα της Συν-ύπαρξης παρουσιάζει την ταινία “Finding Nemo” στα πλαίσια του καλλιτεχνικού φεστιβάλ “Το ταξίδι στον κόσμο του παιδιού”.

Ημέρα προβολής: Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 και ώρα 20:00 στο χώρο της Συνύπαρξης. Περισσότερα…

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ

Βιωματικό εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού στα πλαίσια του καλλιτεχνικού φεστιβάλ της Συν-ύπαρξης “Το ταξίδι στον κόσμο του παιδιού” Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 στις 16:00.

Το παιχνίδι ως εσωτερικό μονοπάτι αυτογνωσίας Περισσότερα…

Pages:1234»