Δράσεις

Σιγά-σιγά θα γεμίσουμε από το αρχείο μας το χώρο αυτό με υλικό από την πλούσια δράση μας εδώ και χρόνια. Όπως θα δείτε υπάρχει ποικιλία που δεσμεύεται και οριοθετίεται μόνο από τη φαντασία των εθελοντών μας.

Ατομικά & Ομάδες ψυχολογικής στήριξης

Αυτός είναι ένας πρωταρχικός στόχος μας να προσφέρουμε δωρεάν ψυχική στήριξη σε άτομα που το έχουν ανάγκη, τόσο σε ομαδικό πλαίσιο, όσο και σε ατομικό. 

Ομάδες Πολιτισμού

Οι υποστηριζόμενοι και οι εθελοντές μας μοιράζονται την αγάπη τους για τον πολιτισμό, σε ομάδες υλοποίησης αντίστιχων ενδιαφερόντων όπως Γλυπτική, Εικαστικές τέχνες (ζωγραφική, σχέδιο),Λογοτεχνία, Ποίηση, Μουσική, Θέατρο, Όπερα, Χορός, Παντομίμα, Κινηματογραφία, Φωτογραφία, Κόμικς, βιντεοπαιχνίδια, ταχυδακτυλουργία, μαγειρική και γαστρονομία, γραφιστική, καλλιγραφία, αρωματοποιία, χιούμορ, origami, τατουάζ, κτλ. Τι μας σταματά; Ομάδα μπορούμε να κάνουμε για ότι υπάρχει ενδιαφέρον!

Μουσικές & Θεατρικές βραδιές

Συναντιώμαστε όλοι τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο σε γιορτές με ζωντανή μουσική, θέατρο, παρλάτα, όπερα και οπερέτα, ότι “ζυμωθεί” στο χρόνο μέσα. 

Εκθέσεις φωτογραφίας - γλυπτικής - φωτογραφίας

Κατά καιρούς εμφανίζονται εκθέσεις στους τοίχους και στους χώρους μας από δημιουργούς σε κάθε βεληνεκές. Είναι διαρκείς -ή τουλάχιστον για μεγάλα χρονικά διαστήματα- και έχουν σκοπό τόσο την εικαστική παρέμβαση, όσο και το στολισμό των ψυχών που μας επισκέπτονται.

Εργαστήρια τέχνης & δραματοθεραπείας

Η ψυχική υγεία είναι συνυφασμένη με την τέχνη, και σε εμάς αυτό “φωνάζει”. Φροντίζουμε λοιπόν να τα συνδυάζουμε όσο περισσότερο.

Οπτικο υλικό από τα δρώμενα...